blog-logo

Este compromis Spitalul Județean Brașov? Se încearcă mușamalizarea situației? Va fi scos negativ „mortul”?

Este compromis Spitalul Județean Brașov? Se încearcă mușamalizarea situației? Va fi scos negativ „mortul”?

Se pare că autoritățile încearcă să pună batista pe țambal în cazul bâtrânului pentru a acoperi erori de management foarte mari. Sau poate că ancheta își va urma cursul și vom afla că nimeni nu este de vină. Sau poate „mortul” ori covidul…

Cert este faptul că, zona așa-zisă „verde” din Spitalul Județean, adică cea pregătită pentru pacienții non-covid, este compromisă, în sensul că, în acest moment, sectia ATI este infectată, blocul operator unde a fost operat pacientul, este infectat, sectia chirugie 2, unde activează ca medic și managerul spitalului, dr. Călin Colbelschi, este infectată…

Oficialii anunță, sec, doar că „Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Brașov au demarat ancheta epidemiologică. Cadrele medicale care au avut contact direct cu bărbatul vor intra în autoizolare la domiciliu și, conform procedurilor, vor fi testate pentru determinarea infecției cu Covid-19. Condoleanțe familiei!”

În acest moment se vede cât de important este triajul pacienților și testarea acestora înainte de a fi internați. În altă oridne de idei, este „fericită” ideea de a amenaja la nivelul fiecărei secții câte un salon pentru bolnavii infectați cu COVID 19? Oare nu crește riscul de infectare pentru restul fiecărei secții, care ar trebui să rămână „verde”?

Alte articole:   „Oameni și Datini”- Expoziție de fotografie etnografică la Muzeul Tradițiilor Codlene

Pe de altă parte, deja se vorbește că se va spune că testul nu e concludent, că a fost făcut cu un aparat PCR nou, care nu are încă toate avizele sau că nu ar fi omologat (dacă nu era în regulă, bănuim că nu l-ar mai fi cumpărat…). Se vor relua testarile?

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate