blog-logo

Acuzații grave la adresa Spitalului Județean. Un brașovean a murit infectat cu coronavirus, operat la un deget…

Acuzații grave la adresa Spitalului Județean. Un brașovean a murit infectat cu coronavirus, operat la un deget…

Nepoata bătrânului care a decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov aduce acuzații grave la adresa instituției. Aceasta spune că acesta a fost infectat în unitatea sanitară după ce a fost internat aici.

Persoana decedată a fost internată pentru o intervenție la un deget necrozat. A sfârșit ca urmare a infecției cu coronavirus. Așadar, toate poveștile lansate public de către autoritățile județene, ce minunată este situația de la Brașov, ce măsuri de protecție au fost luate în spitale, sunt praf cu COVID 19 aruncat în ochii lumii.

Dezinformările și cenzurile au picioare scurte, domnilor guvernanți, de pe toate palierele puterii!

„Bunicul meu, in data de 30.03.2020, a fost internat la Spitalul județean de urgență Brasov, secția Chirurgie 2, urmând a fi operat la un deget necrozat. La momentul internării se afla într-o stare buna, neavând probleme grave de sanatate. Vineri, 03.04.2020, a fost operat de Dr Maier. Sâmbătă seara am vorbit cu el si ne-a spus că nu se simte bine, ca are probleme de respiratie. Am luat legatura cu medicul, solicitând sa i se faca testul tinand cont ca era de 8 zile în spital. AM FOST REFUZATI pe motiv că nu prezintă simptome specifice Covid19. Luni starea lui s-a agravat, iar marți a fost mutat din salon 306 secția Chirurgie 2 , in Terapie intensivă. Ieri am fost anunțați că a decedat în urma unui stop cardiac. ‼ SOCUL a venit aseara, cand am aflat din presă că a decedat în urma infectarii cu Covid 19, in ziua de marți‼ astăzi am reusit sa luam legatura cu Dr MAIER care ne a confirmat rezultatul testării si a recunoscut că este acasa si nu mai lucrează. Cei de la Terapia Intensivă ne-au informat in urma cu putin timp faptul că Dr. Maier se află în izolare ! ‼ Ajutati-ne sa facem public acest caz ‼ Poate cunoașteți pe cineva internat acolo in perioada 30.03-09.04.2020 ‼ orice informatie ne poate ajuta ! Din toata povestea reiese că toata secția Chirurgie 2 a Spitalului județean Brașov ar putea fi un focar ‼‼‼ ”, spune nepoata bunicului căruia i-a venit sfârșitul de la o operație la un deget…

Alte articole:   Lista centrelor de evaluare pentru copiii cu viroze respiratorii

Ce se spune oficial, de la nivel național, când oamenii devin numere, ca la Auschwitz

Deces 223

Bărbat, 81 de ani din jud. Brașov. Internat la Spitalul Clinic Județean Brașov, în data de 30.03.2020, în secția ATI din 07.04.2020. Condiții medicale pre-existente: diabet zaharat tip II, obezitate, Insuficiență mitrală. Confirmat în 08.04.2020. Decedat pe 08.04.2020.

Întrebări publice:

 • Cati medici, asistenti, infirmieri au fost izolați/carantinați:
 • Sectia de chirurgie de la judetean este carantinata etc.???
 • Cati pacienti au fost internati pe sectia de chirurgie unde a fost internat batranul care a decedat, in această perioada?
 • Ce masuri s-au luat pentru acesti pacienti? Au fost informati ei si apartinatorii lor?
 • A murit vreun alt pacient in aceasta perioada, cat a fost batranul internat, dar are nu a fost testat????
Alte articole:   Polițiștii din Brașov: Atenție la infractorii care folosesc ,,metoda accidentul''
Distribuie dacă îți place!
 1. Sa se ia in considerare ca echipa operatorie nu a fost echipata corespunzator pentru pacienti infectati cu COVID-19, ei la randul lor au fost acasa si la părinții lor bătrâni….este strigator la cer

  Reply
  • Vede cineva realitatea????
   Mai crede lumea mult în ce spun la tv? Precum că avem de toate?
   Da avem, dar nu pentru prostime, pe tru guvernanții de rahat ai țării ăsteia pe care îi ținem în putere de 30 de ani.

   Să ne fie rușine tuturor.
   Mai trebuie o revoluție în care trebuie executați toți – ori e aceeași treabă pentru toți ori nu mai e deloc.

   Mesaj pentru autorități FARA NOI NU ATI NICI VOI INCAPABILILOR

   Reply
 2. Zile la rand ne-au fost prezentate imagini din Italia, unde medicii chiar au facut si fac tot ce este omeneste posibil. Pe fondul emotional creat de aceste imagini s-a facut translatarea usor, usor catre corpul medical romanesc creandu-se falsa impresie ca si medicii romani sunt aidoma celor din Italia. Astfel, fara nici o contributie evidenta in lupta cu coronavirusul, medicii din Romania au devenit din spagari, eroi peste noapte. Nici in al 13-lea ceas nu se dezmint: cer sporuri intre 55%-85%, pensii de urmas pe viata, bonusuri covid19.

  Reply
 3. Suntem unici, nu exista in lume stat democratic care sa isi aleaga mereu aceleasi personaje inepte sau analfabete si asta vreme de 30 de ani.
  Pandemia va trece poate mai tarziu decat ne asteptam. Sunt sigur ca multe se vor schimba in lume, dar sunt la fel de sigur ca aici, la noi, o sa vedem acelasi tablou incremenit in timp, personajele care acum sunt in umbra vor schimba locul cu cei care acum sunt incapabili de mai mult!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate