blog-logo

După ce newsbv.ro a lansat ideea, CJ vrea să facă un spital modular în curte la Județean

După ce newsbv.ro  a lansat ideea, CJ vrea să facă un spital modular în curte la Județean

Newsbv.ro a lansat ideea construirii unui spital modular în perioada crizei provocate de epidemia de coronavirus. SPitalul poate fi cosntruit din containere, interconectate, se poate realiza în foarte scurt timp și poate fi dotat în timp record, spre deodebire de unul clasic, a cărui construcție ştim bine cu toţii cât ar dura.

„Spitalul modular este o solutie pentru situația cu care ne confruntăm în prezent! Astfel, am discutat, alături de prefectul Cătălin Văsii, cu managerii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase pe tema construirii unei unităţi medicale modulare, destinate tratării cazurilor grave de infectare cu noul coronavirus. La discuţii au participat şi reprezentanţii Fundaţiei Hera, care au propus implementarea la Braşov a unui proiect similar spitalului modular care se realizează la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Aceștia şi-au exprimat intenţia de a realiza proiectul viitorului spital modular, pe baza specificaţiilor tehnice pe care urmează să le furnizeze conducerea celor două spitale. Spitalul modular ar urma să fie realizat din containere şi amplasat în curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, iar capacitatea discutată a fost de 30 de paturi destinate exclusiv ATI pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus”, scrie președintele Adrian Veștea pe pagina personală de Facebook.

Alte articole:   Asociația Carpaterra lansează Geoparcul Carpaterra, primul din județul Brașov

Iată inițiativa lansată de newsbv.ro în urmă cu o săptămână:

Distribuie dacă îți place!
  1. EI lasă, sunteți voi buricul Brașovului, dar prima dată a fost cu ideea doamna dr. Ionescu, încă dinainte de 27 martie am citit această propunere.

    Reply
  2. Lanseaza nea Sebi si o idee legata de autostrada Brasov – Sibiu. Poate avem noroc.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate