CENZURĂ COMUNISTĂ LA BRAȘOV Discuțiile cu ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, „tăiate” în direct de Consiliul Județean

CENZURĂ COMUNISTĂ LA BRAȘOV Discuțiile cu ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, „tăiate” în direct de Consiliul Județean

Începând cu ora 15:30, ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, prefectul Cătălin Văsii şi primarul George Scripcaru vor avea o întâlnire la sediul Consiliul Judeţean Braşov.

UPADTE 2 Ministrul Sănătății a încercat să dreagă busuiocul și a explicat de „tăierea” s-a produs exact când managerii spitalelor brașovene fuseseră invitați să spună deschis cu ce probleme se confruntă. 

„Am vrut ca managerii să vorbească liber, deschis. Era discuția noastră, oameni din sistemul sanitar”, a pretins Tătaru. Adică, managerii de spitale sunt timorați și nu au curaj să vorbească public de teama repercusiunilor? Sau situația este cu mult mai gravă decât se raportează pe căi oficiale și, Doamne ferește, să transpară ceva la opinia publică? Ce sens a mai avut așa-zisa transimisune în direct? Pentru că investițiile din ultimii ani în spitalele din Brașov au fost transmise aproape zilnic săptămâna trecută.

Alte articole:   ANM: Caniculă, dar și furtuni în următoarele zile

UPDATE 1 Comuniștii au de învățat de la cei care se află acum, vremelnic, în fruntea unor instituții. Transmisiunea în direct pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Brașov a fost întreruptă imediat după ce președintele CJ, Adrian Veștea, a dat raportul în fața ministrului. Precizăm că reprezentanții Consiliului Județean au anunțat că vor transmite în direct întâlnirea! Ceea ce nu au mai făcut…

Transmisiunea a fost întreruptă după ce ministrul a invitat managerii spitalelor să vorbească deschis despre problemele cu care se confruntă. În acest context, când opinei publice i se interzice informarea corectă, nu „filtrată și cosmetizată”, suntem îndreptățiți să credem că situația este mult mai gravă dață de raportările „înflorite” ale activiștilor de partid.

Alte articole:   Scafandrii ISU Brașov, intervenție în cazul unei ambarcațiuni eșuate la Eforie

În sala au fost anunțați ca fiind prezenți reprezentanții DSP Brasov, precum și managementul unităților sanitare brașovene: Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și cel de Psihiatrie. Ministrul Sănătății a solicitat și prezența reprezentanților Spitalului Municipal Făgăraș.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Acuma, după 4 ani ați aflat că acești aleși locali se comportă ca niște dictatori??
  Eu cred că e o constatare retorică…e evident că sunt mai răi ca și comuniștii.

  Reply
 2. Sai casa Mana lu ala care o Mai vota dreapta pe lumea asta current care de cand e lumea a insemnat doar durere

  Reply
 3. Eu nu pot sa cred ca lumea e mintinta in legãtura cu un subiect critic, si furatã de un element delicat. Ne pleacã oxigenul din tarã pe trailere si vagoane. Cât despre virus, vom redeschide subiectul când va exista dovada pe care nici’o tarã nu a reusit sã o arate.

  Reply
 4. Cand o sa avem o cultura a democratiei ,a psihologiei si a sociologiei atunci transparenta decizionala in momente de criza nu va dauna.Pana atunci salut dictatura militara si lipsa de transparenta !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate