blog-logo

Ce se întâmplă cu indemnizaţia pentru creşterea copilului care expiră pe perioada stării de urgenţă

Ce se întâmplă cu indemnizaţia pentru creşterea copilului care expiră pe perioada stării de urgenţă

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru a scris pe contul său de Facebook, că indemnizaţiile pentru creşterea copilului care expiră pe perioada stării de urgenţă se prelungesc automat.

Având în vedere că președintele Klaus Iohannis a anunțat luni că starea de urgență, impusă în 16 martie pentru combaterea pandemiei de coronavirus, se va prelungi cu o lună, ministrul Muncii a precizat că indemnizaţia pentru creşterea copilului care expiră pe perioada stării de urgenţă se prelungeşte automat până la finalul acesteia.

„Prelungim automat plata indemnizaţiei de creştere copil care expiră pe perioada stării de urgenţă, până la finalul acesteia”, a scris ministrul Violeta Alexandru pe Facebook.

Părinţii nu vor trebui să completeze niciun document, a mai precizat ministrul Muncii.

„Părinţii care au acasă copii mici merită să fie liniştiţi. M-am gândit mai ales la aceia care ar putea să fie stresaţi pentru că le va înceta plata indemnizaţiei de creştere copil în perioada stării de urgenţă. În acest sens, am făcut toate demersurile ca aceştia să beneficieze de o prelungire automată a plăţii, până la finalul decretului prezidenţial privind instituirea stării de urgenţă!”, a transmis Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii spune că părinţii nu trebuie să facă niciun demers și nu trebuie să completeze niciun document.

Alte articole:   Chefi renumiți din România vă învață cum să gătiți acasă mâncărurile preferate. Azi, „tigaie” picantă
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate