VIDEO Primarul din Făgăraș: ,,Noaptea ca hoții au încercat să aducă pacienți de la Spitalul Clinic Județean de Ugență din Brașov la unitatea medicală din Făgăraș”

VIDEO Primarul din Făgăraș: ,,Noaptea ca hoții au încercat să aducă pacienți de la Spitalul Clinic Județean de Ugență din Brașov la unitatea medicală din Făgăraș”

Primarul din Făgăraș a susținut o videoconferință în care a explicat un eveniment ce a avut loc în oraș, în timpul nopții.

,,Nu este vorba de egoism sau lipsă de solidaritate, dar după ce am arătat autorităților că spitalul nu este pregătit pentru a trata pacienții, nu ne-a mai rămas decât să demonstrăm că strategia pe care au inițiat-o nu este bună și este împotriva ordonanțelor militare. Instituțiile județene dau dovadă de incompetență crasă! A explicat în videoconferința de presă pe care a susținut-o, astăzi, Gheorghe Sucaciu.

Edilul din Făgăraș acuză faptul că situația din unele spitale din Brașov este critică, preum spitalul de Psihiatrie și Neurologie, pentru că acolo au fost numiți manageri pe criterii politice. Mai mult, Sucaciu îl acuză pe președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, și-a pus în aplicare răzbunările pe Țara Făgărașului, incluzând spitalul pe lista celor de suport în preluarea pacienților infectați cu coronavirus.

Alte articole:   Soluții propuse de candidatul independent Mariana Câju pentru transportul în comun din județul Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Dar domnule primar banii primiti de SP Mun Fagaras prin contractul cu CJAS Brasov nu sunt bani publici? Nu au dreptul toti cetatenii romani sa fie tratati in orice spital din tara asta care este finantat de la bugetul de stat? Daca spitalul nu este dotat corespunzator a cui este vina?? nu a institutiei in subordinea careia se afla spitalul?? …adica Consiliul Local Fagaras…..

    Reply
  2. Corneliu Gheorghita 6 aprilie 2020, 6:51 PM

    Domnule Andras, dv.cunoasteti ce inseamna sa dotezi un spital cu tot ce trebuie pentru a trata bolnavi cu coronavirus ? De unde bani ? De unde sa cumperi ? Sa criticam pentu ca asa ne place este pacat. Sa riscam viata personalului medical si chiar al bolnavilor asa cum s-a intamplat in alte spitale ? La asta nu va ganditi? Doamne fereste sa fiti chiar dv. internat in aceste conditii chiar nu v-asi dori. Sa fiti sanatos- asta va doresc.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate