blog-logo

Rectificare bugetară la Săcele. Primăria vrea să cumpere un aparat de testare PCR pentru spitalul municipal

Rectificare bugetară la Săcele. Primăria vrea să cumpere un aparat de testare PCR pentru spitalul municipal

Consiliului Local Săcele este covnocat pentru data de 9 aprilie în vederea rectigficării bugetului și repartizarea de noi fonduri pentru Spitalul Municipal. Este vorba despre suplimentarea cu 1.700.000 lei a banilor pentru unitatea medicală.

Potrivit edililor, 1.000.000 lei este repartizat pentru partea de funcționare (în special achiziție echipamente de protecție), iar 700.000 lei pentru cumpărarea unui aparat de tip Real Time PCR, folosit pentru testarea persoanelor suspecte de infectare cu coronavirus.

Echipamentul ar trebui livrat în maximum 30 de zile și se vor putea efectua teste pentru orice persoană care are simptome specifice acestui virus.

Pe lângă măsurile pe care le-am luat în vederea prevenirii răspândirii virusului, administrația săceleană se implică în continuare în lupta împotriva coronavirusului, iar siguranța unui sistem medical eficient este una din prioritățile momentului. Consider că, prin achiziția acestui echipament, impactul asupra populației va fi unul pozitiv prin faptul că vom putea monitoriza starea de sănătate, oferind o gamă mai largă de servicii medicale la Spitalul Municipal Săcele. Sănătatea tuturor depinde de sănătatea fiecăruia !” – a precizat primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Primăria Săcele scoate la licitație locurile de parcare neocupate 

Leave a Reply

Your email address will not be published.