Răspândirea coronavirusului în Codlea pare de nestăpânit: cel puțin 14 persoane pozitive la această oră!

Răspândirea coronavirusului în Codlea pare de nestăpânit:   cel puțin 14 persoane pozitive la această oră!

Coronavirusul se propagă cu repeziciune în municipiul Codlea, unde numărul de persoane confirmate ca fiind infectate cu COVID 19 a ajuns la cel puțin 14 (autoritățile nefurnizând date oficiale privind statistia pe localități).

Pe lângă cei 7 angajați de la Substația de Ambulanță din Codlea și 2 asistente medicale de la spitalul municipal și cei patru membri ai familiei unui pastor (acesta, soția și doi copii), astăzi a fost confirmată încă o asistentă de la spitalul municipal, care a fost pusa la triajul pacienților care vin la unitatea medicală. Rămâne de văzut rezultatul testelor și la alte persoane.

Devine tot mai presantă problema izolării persoanelor și evitarea ieșirii din casă dacă nu sunt urgențe. Și în acest ultima caz, este recomandabil să purtați mască de portecție și mănuși, pentru a vă proteja cât mai bine posibil. De asemenea, în locurile publice, păstrați o distanță de minimum 1,5 metri de celelalte persoane, indiferent dacă sunteți pe stradă sau la magazin.

Alte articole:   Întreruperi de curent și gaz în câteva localități din județul Brașov

Potrivit unor surse, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este așteptat în cursul zilei de mați să vin în județul Brașov, îngrijorat de faptul că virisul a ajuns să afecteze un număr important de cadre medicale din județul nostru.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate