blog-logo

Cursuri online gratuite pentru agenții imobiliari oferite de RE/MAX

Cursuri online gratuite pentru agenții imobiliari oferite de RE/MAX

Conform unui comunicat, RE/MAX a decis să organizeze, pe durata crizei actuale cauzată de pandemia COVID-19, cursuri online deschise întregii comunităţi imobiliare şi nu numai, sub umbrela campaniei #solidaritateînimobiliare, scrie agerpres.ro.

,,Ne confruntăm cu o situaţie fără precedent, în care viaţa socială este redusă la minimum, fiind datoria fiecăruia dintre noi să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a preveni răspândirea virusului. Pe de altă parte, perioada de izolare este o oportunitate uriaşă pentru a ne dezvolta sau aprofunda competenţele şi ariile de interes, iar online-ul ne facilitează acest demers. În acest context, RE/MAX România îşi deschide resursele de învăţare către întreaga comunitate imobiliară şi nu numai, oferind acces gratuit la un pachet complex de informaţii, cunoştinţe specializate şi recomandări profesionale”, a declarat Răzvan Cuc, preşedinte RE/MAX România.

Cursurile online vor avea o frecvenţă zilnică (de luni până vineri), începând cu ora 14.00, iar temele, speakerii şi link-ul de înscriere pentru fiecare curs se regăsesc pe pagina de Facebook a RE/MAX România, potrivit agerpres.ro. 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.