blog-logo

VIDEO Tren în flăcări la Augustin! O persoană a fost carbonizată

VIDEO Tren în flăcări la Augustin! O persoană a fost carbonizată

UPDATE 9.40 „Cadavrul a fost ridicat și transport la Serviciul Județean de Mecidină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei reale a decesului. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea victimei și stabilirea exactă a cauzelor incendiului, în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov” – a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

UPDTE 4.07 Informațiile primite de la cititorii newsbv.ro au fost corecte. Purtătorul de cuvânt la ISU Brașov a revenit și a precizat că, „in vagonul care era cuprins de flacari a fost gasita o persoana decedata, carbonizata. Din spusele conductorului – acesta nu stia de prezenta acestei persoane în tren”

UPDATE 22. 48 „Se deplaseaza la fata locului 3 autospeciale cu apa si spuma si 2 echipaje SMURD din cadrul ISU Brasov, 2 autospeciale de la SVSU.
Nu sunt victime; în tren nu erau calatori”
, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Alte articole:   Mesaje false în numele ANAF. Ce mailuri nu trebuie deschise

22.35 Incendiu duminică noapte la un tren de călători, între Augustin i Racoș. Potrivit informațiilor primite de la un martor ocular, într-unul dintre vagoane ar fi rămas un călător, în mijlocul flăcărilor.

Un echipaj SMURD și pompierii militari au ajuns la fața locului. Locomotiva a fost desprinsă de vagonul în flăcări. Oamenii din zonă au reușit să scoată din vagonul cuprins de flăcări înalte de cinci metri o persoană, care ar fi spus că înăuntru mai este încă cineva.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.