blog-logo

Solicităm informarea opiniei publice cu situația operativă la nivelul fiecărui spital

Solicităm informarea opiniei publice cu situația operativă la nivelul fiecărui spital

Solicitare pentru cei care ne conduc! Faptul ca pe media centrala, se fac afirmatii ale ministrului sanatatii cu referire la faptul ca Brasovul este un focar de covid 19, va solicitam sa informati opinia publica despre ce se intampla in judet, si anume: situatia operativa la nivelul fiecarui spital din Brasov, Zarnesti, Codlea, Sacele, Fagaras, Rupea si Sanpetru.

De precizat numarul de cadre medicale si de pacienti infestati pe fiecare spital si alte probleme cu care se confrunta. Intelegem ca aveti interdictie oficiala de a comunica, insa afirmatiile care apar in presa sunt de natura sa ne ingrijoreze.

Trebuie sa ne informati ce se intampla si cu „migratia” celor din zona Gârcini unde la ora actuala se prefigureaza un focar de revolta impotriva Primăriei! Sper că administrația liberala si cei care raspund de situatia actuala au minima obligatie morală de a comunica cu brașovenii.

Alte articole:   CSM Făgăraş, a doua echipă care nu va evolua în etapa a 10-a a Ligii Naţionale din cauza coronavirusului

ARATATI CĂ VĂ PASĂ !Vrem sa nu devenim un focar pierdut ca cel de la Suceava.

Opinia publică asteaptă cu nerabdare precizari !

  • Deputat Mihai Mohaci,
  • Pro România
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.