blog-logo

Primăria Municipiului Săcele, apel la solidaritate pentru persoanele afectate de criză

Primăria Municipiului Săcele, apel la solidaritate  pentru persoanele afectate de criză

Având în vedere criza cauzată de pandedmia de coronavirus, Primăria Săcele face un apel la solidaritate, adresat agenților economici dar și persoanelor care vor să ajute persoanele din municipiu, aflate în dificultate.

Primăria Municipiului Săcele a lansat ieri, un apel către agenții economici pentru a dona alimente și alte produse pentru concetățenii noștri care sunt afectați de criză.

“Suntem în plină criză cauzată de pandemia cu coronavirus. Vedem cu toții ce se întâmplă în alte țări. Pentru mulți dintre concetățenii noștri această criză nu privește numai sănătatea, ci și existența lor. Datorită problemelor economice declanșate de acestă criză, persoanele aflate în dificultate au și mai mari probleme decât aveau înainte.

Așa cum până acum am luat la nivelul administrației măsuri pentru toate problemele care s-au ivit până acum, este momentul să venim și în ajutorul persoanelor aflate în dificultate din orașul nostru.

Din acest motiv fac un apel către toți agenții economici care pot dona bunuri constând în alimente și în alte produse, să vină alături de administrație și să gestionăm împreună această problemă. În cadrul Primăriei am creat un grup de lucru care se va ocupa de acest demers”, a transmis, într-un comunicat, primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.

În cadrul Primăriei s-a creat un grup de lucru care gestionează acest demers.

Alte articole:   24.10.2020 - 4.761 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. 114 la Brașov

Persoanele care au nevoie de ajutor sunt rugate să apeleze la următoarele numere de telefon disponibile NON STOP: 0268274555, 0752271130 și 0747035179.

Totodată, dacă sunt voluntari care doresc să sprijine acest demers, pot să apeleze aceleași numere de telefon.

Vă îndemn la unitate și solidaritate!” se mai arată în comunicatul Primăriei Săcele.

”Crucea Roșie” și ”SC Electroprecizia SA” primii parteneri ai Primăriei

La doar o zi de la apel s-au primit și primele donații. Astfel, ”Crucea Roșie” Brașov a donat 80 de pachete cu produse alimentare, iar SC Electroprecizia SA oferă 60 de porții de mâncare pe zi pentru personalul medical de la Spitalul Municipal Săcele pe perioada Stării de Urgență.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.