Patronul ICCO, infectat cu coronavirus și internat la spital

Patronul ICCO, infectat cu coronavirus și internat la spital

Apropiații omului de afaceri brașovean Călin Costan, cel care controlează grupul de firme ICCO, au dezvăluit că acesta este internat la spital, după ce a fost depistat pozitiv în ceea ce privește infectarea cu coronavirus.

Potrivit surselor citate, Costan a fost în urmă cu aproape trei săptămâni la schi, în Franța, unde a contractat virusul, împreună cu soția sa.

„Noi am venit din Franța in data de 12 martie , într-o perioadă în care Franța nu era considerată zonă periculoasă, galbenă sau roșie, era zonă considerata sigura. Am sunat în momentul in care am venit in tara, la aeroport ne-au spus ca nu e nicico problema. Am sunat imedat si la telverde de pe site-ul ministerului, am spus ca venim din Franta si am cerut instructiuni. Ne-au spus punctual ca venim din zona sigura si sa ne continuam viata absolut normal. Noi totuși am tinut niste masuri de siguranta, in parcul industrial nu am fost deloc, doar la birou, unde mi-am luat masuri de siguranta, iar cele cateva discuții intr-o sala de sedinta, s-a desfășurat la 4 metri distanta, intrand pe usi diferite. Drept urmare, la birou, nu avem pana acum, cel putin, nicio infectare, si nici in parcul industrial. Sigur, dupa ce am fost depistat pozitiv, toti colegii care au fost la mai putin de 2 metri de mine au intrat in izolare si se simt bine cu totii. Mai vreau să mentionez că tot personalul de la DSP și de la Spitalul de Boli Infecțioase cu care am intrat în legătura a fost profesionist și foarte amabil”, ne-a declarat omul de afaceri brașovean Călin Costan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Primăria Făgăraș cere CNAIR să amenajeze giratoriu în intersecția unde un motociclist s-a izbit de un TIR
  1. Tot personalul de la DSP si Boli infectioase teoretic este infectat chiar daca a fost amabil.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate