blog-logo

Kaufland și Glovo asigură livrare cu plata la domiciliu pentru persoanele în vârstă sau cu dizabilități

Kaufland și Glovo asigură livrare cu plata la domiciliu pentru persoanele în vârstă sau cu dizabilități

Kaufland România introduce noi facilități în serviciul de livrare la domiciliu din cadrul parteneriatului cu Glovo, asigurând livrarea gratuită a produselor, cu plata la domiciliu, prin comandă telefonică, pentru persoanele de peste 65 de ani, potrivit unui comunicat de presă.

Cu sprijinul Fundației Regale Margareta a României, Kaufland România și Glovo oferă persoanelor de peste 65 de ani și celor cu dizabilități posibilitatea să comande telefonic, printr-o linie specială dedicată.

Kaufland România va asigura livrarea gratuită la domiciliu și plata ramburs a produselor, pentru a-i sprijini în această perioadă. Aceștia pot apela la numărul de telefon 0720.00.95.95 (tarif normal), în intervalele luni-sâmbătă: 08:30-21:30 și duminică: 08:30-20:00 și pot plasa comenzi, la o distanță de maximum 6 km față de magazinele Kaufland implicate în acest program. Achitarea produselor se va face în numerar, la livrare, pentru a veni în sprijinul vârstnicilor care nu folosesc instrumente digitale de plată.

Alte articole:   VIDEO DRDP Brașov a început deszăpezirea pe Transfăgărășan. Stratul de zăpadă depășește 6 metri

Linia telefonică creată este momentan disponibilă în toate cele 14 orașe din rețeaua Glovo – București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad, Ploiești, Oradea, Brăila, Galați și Pitești.

Echipele de voluntari ale Fundației Regale Margareta a României vor lucra intens împreună cu cele din magazinele Kaufland și curierii Glovo pentru a pregăti comenzile și pentru a onora toate livrările în aceeași zi.

Prin serviciul Hotline va fi disponibil un sortiment de 250 de produse alimentare de bază, hrană pentru animale, articole de igienă și de curățenie.

Kaufland România asigură clienții că magazinele vor rămâne deschise și vor fi în continuare bine aprovizionate.

Alte articole:   4 persoane au decedat în accidentul de pe DN13

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 127 de magazine în România. Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132.

Glovo este o aplicație de livrare rapidă care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice produs, din și în orașul în care se află.

Distribuie dacă îți place!
  1. Bravo Kaufland & Glovo. Foarte bine. Vom tine minte. Cine ne-a usurat viata in aceste vremuri o sa fie rasplatit cu vizite mai dese. Care a fost magar si a umflat scorul la raft il vom tine minte si il vom evita. Si il vom rupe cu reclamatii la OPC. Ca se gaseste. #nuvomuita Am stat 3 ani in strada. Acum stam in casa, ne mai odihnim. Trecem si peste asta, nu e problema. L-am bagat pe Dragnea la pripon covidu e floare la ureche. #stămîncasă Da?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate