blog-logo

Producătorul german Miele întrerupe activitatea la fabrica din Brașov

Producătorul german Miele întrerupe activitatea la fabrica din Brașov

Miele, producător german de electrocasnice de lux, a decis întreruperea activității mai multor fabrici din Europa, pentru perioada următoare, printre care și la fabrica din Brașov.

Astfel, în perioada 9 aprilie – 17 aprilie, Miele va întrerupe activitatea fabricii din România, oferind concedii de odihnă pentru Sărbătorile Pascale.

În 2019, Miele a înregistrat cel de-al șaptelea an consecutiv de creștere a business-ului în România. Brandul a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro, ceea ce reprezintă o evoluție de 20% față de 2018. Strategia companiei, dezvoltarea rețelei de showroom-uri, inovațiile tehnologice și apetența crescută a clienților pentru electrocasnice premium sunt pilonii de creștere ai Miele România.

Alte articole:   Centrul Cultural Reduta pregătește de Ziua Universală a Iei o expoziție de costume populare la Coresi Shopping Resort

La nivel național, echipamentele Miele sunt comercializate în cele 6 showroom-uri proprii (București: Piața Presei și Calea Dorobanți, Constanța, Timișoara, Oradea și Iași), precum și într-un total de 70 de puncte de vânzare: magazine exclusive, magazine partenere și online.

Compania are în România o fabrică dezvoltată de la zero, în județul Brașov, pe care a inaugurat-o în 2009, în urma unei investiții de 24 de milioane de euro. În fabrica de la Brașov sunt produse componente electronice. În afară de unitatea din România, producătorul german mai are opt fabrici în Germania și câte o fabrică în Austria, Cehia și China.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate