blog-logo

Primăria Bran, în carantină! Viceprimarul, depistat pozitiv cu coronavirus!

Primăria Bran, în carantină! Viceprimarul, depistat pozitiv cu coronavirus!

Primăria Bran a fost serios afectată de epidemia de coronavirus. Toată instituția este în carantină, asta după ce viceprimarul cu atribuții de primar, Nilă Nicolae, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Din păcate, acesta are și alte probleme medicale. Astfel, angajații instituției au fost trimiși în izolare și vor fi testați pentru a se depista dacă au contactat și ei virusul. Sediul Primăriei Bran va fi dezinfectat mâine.

El a fost dus cu salvarea vineri la spital pentru investigații la o altă boala care îl macină de mai mult timp. Nu a avut si nici nu are simptome, dar totusi l-au testat cand s-a dus si a iesit pozitiv. Ultima oară a fost la sediul Primăriei miercuri.

Precizări de la Primăria Bran

Pentru a proteja cetăţenii şi funcţionarii Instituţiei, în urma anchetei epidemiologice, s-a decis că aceştia din urmă să rămână în izolare la domiciliu.

În data de 31martie 2020 urmează ca în clădirea Primăriei Bran să se facă dezinfecţie conform dispoziţiilor legale, pentru ca activitatea să se poată relua parţial de miercuri 1 aprilie 2020, cu funcţionarii care nu au avut contact cu persoana declarată pozitiv.

În aceste condiţii pentru cei care aveţi probleme de rezolvat la Primăria Bran, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de email a Instituţiei : officeprimariabran@yahoo.com, urmând ca funcţionarii să vă răspundă prin intermediul poştei electronice, modalitate folosită şi de alte instituţii publice în aceste vremuri grele, asigurând astfel continuarea activităţii în Primăria Bran.

În continuare vă rugăm să fiţi responsabili şi să nu ieşiţi din casă decât dacă este necesar, să ţineţi cont de restricţiile impuse prin ordonanţele militare, iar în cazul în care nu vă simţiţi bine sau manifestaţi stări febrile, vă rugăm să sunaţi de urgenţă la medicul dumneavoastră de familie. Vă dorim multă sănătate şi o să încercăm să vă ţinem la curent cu situaţia creată.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.