Vești bune: Primul brașovean vindecat de COVID-19 a fost externat

Vești bune: Primul brașovean vindecat de COVID-19 a fost externat

Primul pacient vindecat de coronavirus la Brașov a fost externat joi de la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiu, a anunțat prefectul județului, Mihai Cătălin Văsii.

Prefectura Brașov a postat pe Facebook un mesaj video al prefectului Mihai Cătălin Văsii, anunțând că primul brașovean vindecat de COVID-19 a fost externat de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Este vorba de un bărbat de 44 de ani.

Prefectul județului spune că la Brașov au sosit încă 700 de teste pentru COVID-19, achiziționate cu fonduri de la Ministerul Sănătății, precum și 1.000 de teste primite ca donație de la două fundații, pentru laboratorul de biologie moleculară din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase.

Vasii a adăugat că laboratorul este perfect funcțional și că se lucrează în două schimburi pentru procesarea probelor recoltate.

În mesaj, prefectul le mulțumește celor care sunt în primele rânduri în lupta cu COVID-19 și îndeamnă brașovenii la solidaritate și la respectarea regulilor impuse de situația de urgență în care ne aflăm.

Declarația prefectului județului Brașov, Mihai-Cătălin Văsii.

■ Primul brașovean vindecat de COVID-19 și externat de la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov!■ 1.700 de teste pentru COVID-19 sosite la Brașov, pentru laboratorul de biologie moleculară al acestui spital.

تم النشر بواسطة ‏‎Instituția Prefectului Județul Brașov‎‏ في الخميس، ٢٦ مارس ٢٠٢٠
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   S-a dat startul înscrierilor la Bursele ANIS 2020, pentru profesori
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.