Oprică: consilierii locali PNL își donează indemnizațiile și se pun la dispoziția Primăriei ca voluntari

Oprică: consilierii locali PNL își donează indemnizațiile și se pun la dispoziția Primăriei ca voluntari

Președintele de ședință al Consiliului Local Brașov și liderul organizației municipale a PNL, Adrian Oprică, a anunțat cu puțin timp în plenul CL că toți consilierii locali liberali se vor înscrie pe listele de voluntariat ale Primăriei Brașov și își vor pune la dispoziție indemnizațiile de consilier local și se pun la dispoziția Primăriei Brașov pe întreaga perioadă a crizei.

„Înțelegem situația creată în Brașov și în România. (…) Cu siguranță există nevoie de bani în această perioadă și așa ne aducem și noi aportul și ajutorul la efortul pe care îl fac instituțiile statului și spitalele”, a precizat Oprică

Primarul George Scripcarua precizat: „La 12.30 avem programată o întâlnire pe tema voluntariatul, cu cei care au depus la Primărie o solicitare pentru a intra în acest corp de voluntari. Trebuie semnat un contract de voluntariat, să respecte anumite reguli, să știe că își asumă un anumit risc. Am creat dispecerate la Primărie, avem un telverde la Direcția Socială. O să punem la punct aceste reguli, care trebuie respectate și de dumneavoastră”

Scripcaru a mai menționat că sunt voluntari și din cadrul Primăriei, dar și de la Operă, Filarmonică, Teatru și alte instituții coordonate de municipalitate.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   14.07.2020 62 de brașoveni au fost depistați cu Covid-19, în ultimele 24 de ore
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.