Scările blocurilor din Săcele vor fi dezinfectate de joi

Scările blocurilor din Săcele vor fi dezinfectate de joi

Reprezentanții Primăriei Săcele au decis ca în perioada stării de urgență, scările blocurilor din trei cartiere din municipiu, să fie dezinfectate de joi, 26 martie.

Astăzi, 25 martie 2020, Primăria Municipiului Săcele a dispus începerea acțiunilor de dezinfecție în cele 3 cartiere cu blocuri.

Acțiunile se vor desfășura în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL începând cu data de 26 Martie ora 10.00. Se vor dezinfecta TOATE intrările în scările de bloc din cartierele Movilei , Stefan cel Mare și Electroprecizia. Acțiunile se vor desfășura cu regularitate in următoarea perioadă.

Substanța utilizată pentru aceste activități de dezinfecție este INNOCID SD-ic 42 Protect, substanță miros floral și efect bactericid, fungicid, mycobactericid și virucide

Produsul menţionat are AVIZ BIOCID nr. 3237BIO/02/12 emis de Ministerul Sănătății, Comisia Națională pentru Produse Biocide .

Serviciile de dezinfecție vor fi efectuate de către personal calificat, cu aparate de tip atomizor, generatoare de stropi și ceață rece, potrivit primarului Virgil Popa.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.