blog-logo

Măsuri luate de Kronospan în Brașov

Măsuri luate de Kronospan în Brașov

Kronospan a fost una dintre primele companii din plan local care a luat măsuri de reducere a riscului de infectare cu COVID-19 în rândul salariaților și partenerilor săi.

Compania a introdus sistemul de muncă de acasă, în mod alternativ, câte o săptămână, pentru angajații din departamentele administrative. Toți angajații au acces în fabrică numai după dezinfectare și monitorizarea temperaturii corporale.

Angajații din departamentele de expediție marfă și recepție materie primă, care interacționează cu personal din afara fabricii, beneficiază de bariere de protecție fizică (panouri din sticlă, interfon, măsuri alternative de primire-oferire de documente) precum și de echipament de protecție (măști și mănuși) și dezinfectanți.

Pentru angajații din celelate departamente s-au luat măsuri pentru evitarea întâlnirilor directe cu parteneri externi și pentru utilizarea mijloacelor electronice de comunicare (telefon, email, videoconferințe etc.) Compania depune toate eforturile pentru a asigura permanent echipament de protecție pentru toți angajații săi din Brașov.

Alte articole:   România, pe locul al IV-lea în Europa la rata fertilității

Totodată, în cadrul fabricii au fost implementate măsuri de distanțare socială și de evitare a contactului fizic, inclusiv prin limitarea interacțiunilor dintre membrii diferitelor departamente. În plus, personalul de curățenie a fost instruit și are obligația de a dezinfecta constant toate spațiile și suprafețele comune din cadrul companiei (săli de ședințe, grupuri sanitare, mânere, mese de lucru etc.)

„Kronospan monitorizează cu atenție toate evoluțiile din plan național și local ale infecțiilor cu COVID-19 și respectă întru totul deciziile și recomandările autorităților în eforturile de limitare a răspândirii acestei infecții”, spun reprezentanții companiei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.