blog-logo

Brașovul se predă în fața epidemiei de coronavirus? Șefa DSP Brașov a demisionat

Brașovul se predă în fața epidemiei de coronavirus? Șefa DSP Brașov a demisionat

Veștile rele se adună de la o zi la alta la Brașov. Dacă la nivel național președinele Klaus Iohannis și Guvernul declară stare de urgență, la Brașov se dezertează pe capete.

Proaspăta șefă de la Direcția de Sănătate Publică, Anca Bertea, și-a dat demisia, conform unor surse de la nivelul Comisiei Județene pentru Situații de Urgență. Pentru că este regim miltiar în România, nimeni nu spune nimic oficial până nu-și cere voie „de la București”.

Tot pe surse, Anca Bertea ar fi ajuns în funcție cu sprijinul lui Andrei Kadas, demisionar din PNL, cel care era „stăpânul inelelor” în spitalele din Brașov și asociatul clanului de interlopi Alexa: președinte la Comisia de Sănătate la Consiliul Județean Brașov, demisionar din funcția de președinte al Consiliului de Administrație de la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie, președinte al Consiliului de Adminisitrație la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Alte articole:   29.10.2020 În județul Brașov, incidența COVID 19 este de 2,61. În 9 localități s-a depăşit 3 la mia de locuitori

Tot Kadas este cel care a instalat-o ca manager și pe Ramona Ionescu, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. De altfel, Ramona Ionescu este primul personaj care a dezertat pe frontul abia declanșat în lupta cu epidemia de coronavirus la Brașov…

Și, ca să înțelegeți cum funcționa caracatița din sănătate, organizată de Kadas, Ramona Ionescu era în comisia de concurs pentru postul de manager de la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie, care nu a acceptat, ilegal, sub președinția lui Kadas, dosarul de canditatură al dr. Alexandru Grigoriu. Instanța a făcut dreptate, cu cheltuieli de judecată plătite din banii publici, evident, doar nu de la Kadas și asociații lui interlopi cu care se întâlnea la spital. Ulterior, Ramona Ionescu ajunge manager la Infecțioase.

Alte articole:   Aleşii locali vor putea depune jurământul prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare la distanţă

Cam așa ne pregătim noi, la această oră, de lupta cu coronavirusul.

Distribuie dacă îți place!
  1. Alo domnii de la psd pro Romania usrplus dl macedonschi stiti ca ingrijitori de la zoo nu au Nici macar vaccinul antitetanic facut?da tampitu ala de director a bulit 2mil de euro pe planetarium 100mii euro pe acvarii cu pesti lipsa 600mii lei pe un gard cu cateva zeci de camere de supraveghere pe asta nul vede nimeni cum cheltuie banii orasului pe investitii inutile?

    Reply
  2. Ca sa intelegem odata ca Romania postcomunista e un fiasco…hai sa ocupam niste pozitii numai de darul de a le avea. Eu sint manager,hai sa iau atitia bani..mie scirba. Competenta zero, si daca e sa ne referim la birocratie murim toti. Soarta ne mai da o palma deasta ca sa realizam pe unde sintem. Tu, femeie, meriti puscarie acum. Sau ca in Japonia, sepuku. Dar stai linistita, traieste in rahatu tau de viata…sub tine e caracatita…toti paduchii posibili.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.