Au fost acceptate primele 5.300 de dosare de AFM pentru instalarea de panouri fotovoltaice

Au fost acceptate primele 5.300 de dosare de AFM pentru instalarea de panouri fotovoltaice

Administrația Fondului pentru Mediu – AFM a publicat pe 23 martie prima listă cu peste 5.300 de dosare acceptate din cele peste 7.600 de dosare evaluate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică.

La o finanțare medie de 20.000 de lei pentru fiecare beneficiat, vorbim despre subvenții totale de circa un milion de lei care ar urma să învioreze segmentul micilor societăți de servicii energetice.

AFM precizează că au fost evaluate 7.600 de dosare și promite să continue analiza dosarelor beneficiarilor într-un ritm accelerat și publicarea de noi liste la intervale regulate. Lista dosarelor respinse va fi și ea publicată în curând.

”La preluarea mandatului, am găsit acest program blocat, aplicația informatică nu funcționa în parametri optimi și am luat toate măsurile pentru reluarea de urgență a acestuia, atât de așteptat de români”, a declarat președintele AFM, Mihail-Dan Dojană.

AFM s-a angajat să finalizeze evaluarea tuturor celor 26.000 de dosare depuse în cadrul programului până la finalul lunii aprilie.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   COD GALBEN de ploi pe tot parcursul zilei de vineri!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.