UDPATE România înregistra, marți noapte, 12 decese

UDPATE România înregistra, marți noapte, 12 decese

Grupul de Comunicare Strategică a trimis o nouă informare de presă cu privire la cele două persoane decedate recent din cauza coronavirusului.

Vă informăm că al 11-lea și al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus (COVID-19) sunt următoarele:

Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai. Menționăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c.

Cazul 12: Bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

Știrea inițială

Au fost înregistrate încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus.

Este vorba despre un bărbat, de 59 de ani, pacient la Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată.
Data deces: 22/03/2020

Alte articole:   Unde vor fi duse cazurile grave din Brașov și Covasna? Se rechiziționează spitale private?

Femeie, 80 de ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată.
Data deces: 23/03/2020

Bărbat, 71 de ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată
Data deces: 23/03/2020

Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s- au primit rezultatele probelor de laborator.
Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre- existente ( boli cardiovasculare, diabet).

Decesele au fost raportate la INSP în această seară.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.