blog-logo

O tânără din Brașov a fost agresată de soț

O tânără din Brașov a fost agresată de soț

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”.

,,În fapt, la data de 23 martie a.c., în jurul orei 19.00, cadrele de poliție au fost sesizate de către o femeie, în vârstă de 29 ani din Brașov, cu privire la faptul că soțul său, în vârstă de 33 ani, ar fi agresat-o fizic, pe fondul unor discuții în contradictoriu.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

De asemenea, au fost dispusă măsura evacuării temporare a bărbatului din locuința comună, păstrarea unei distanțe minime de 200 metri față de persoana vătămată și față de locul de muncă al acesteia.


În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.