blog-logo

Auchan a redus programul și suspendă cursele gratuite

Auchan a redus programul și suspendă cursele gratuite

În contextul Ordonanţei Militare 2, supermarketurile Auchan au redus programul, iar de astăzi transportul gratuit maxi-taxi pentru clienţi se suspendă.

Supermarketurile Auchan au redus luni, programul de funcționare, astfel magazinele vor fi deschise zilnic pentru clienţi, de luni până duminică, de la 8.00 la 21.00, a anunţat retailerul.

„Pentru că suntem o companie responsabilă, din respect pentru angajaţii şi colaboratorii noştri, am decis să închidem cu o oră mai devreme, astfel încât aceştia să ajungă la familiile lor până la ora 22.00, în contextul noilor recomandări şi prevederi impuse de Ordonanţa Militară nr. 2. Astfel, noul program de funcţionare al magazinelor Auchan devine 8.00-21.00 de luni până duminică, acesta rămânând foarte extins pentru clienţi – 13 ore pe zi”, a declarat Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan Retail România.

Totodată, începând de astăzi, 24 martie 2020, Auchan suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienţi pe toate rutele, cu excepţia oraşelor în care acest serviciu este asigurat de către regia publică locală de transport, caz în care nu vor exista modificări.

Alte articole:   Coronavirus: Ghimbav și Sânpetru, singurele localități cu incidența de peste 3 la mia de locuitori

Leroy Merlin, vânzări doar online

Într-un comunicat de presă, retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin anunță că a închis temporar, de ieri, toate magazinele din România, nu doar cele aflate în centre comerciale, dar primește și onorează comenzi în online.

Brico Depot, program redus

Ca urmare a Ordonanţei Militare, și Brico Depot anunță că a redus, începând de luni, programul de funcționare. Astfel, magazinul va fi deschis în intervalul 8.00-16.00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov