blog-logo

Bărbat reținut de polițiști pentru furt calificat

Bărbat reținut de polițiști pentru furt calificat

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat” – 2 acte materiale.

În fapt, în noaptea de 21/22 martie a.c., în jurul orei 04.30, cadrele de poliție au depistat pe strada Constituției din Codlea, un bărbat, în vârstă de 32 ani din Iași, în timp ce transporta prin intermediul unui cărucior mai multe bunuri.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar fi pătruns fără drept într-o baracă de lemn a unei societăți comerciale situată în Codlea, de unde ar fi sustras mai multe unelte, la scurt timp fiind depistat și identificat de către polițiști.

Totodată, în urma activităților efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar fi autorul unei alte fapte penale, săvârșită tot în noaptea de 20/21 martie 2020, când acesta ar fi sustras o bicicletă de pe raza municipiului Codlea.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate