Șapte români au murit din cauza coronavirusului în Italia și Franța

Șapte români au murit din cauza coronavirusului în Italia și Franța

Șapte români au murit din cauza coronavirusului în Italia și Franța, anunță Ministerul Afacerilor Externe. „În conformitate cu informațiile obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 30 de cetățeni români din străinătate au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19: 23 în Italia, 2 în Namibia, 1 în Spania, 1 în Luxemburg, 1 în Irlanda, 1 în Tunisia și 1 Franța. De asemenea, MAE precizează că, de la începutul epidemiei de COVID-19 și până la acest moment, 7 cetățeni români au decedat ca urmare a infecției cu COVID-19: 6 în Italia și 1 în Franța. Pe viitor, update urile cu privire la cetățenii români din străinătate infectați cu COVID-19 vor fi incluse in Buletinele informative”, a anunțat MAE într-o informare oficială.

În acest moment, în județul Brașov, 83 de persoane se află în carantină, iar 904 persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.Starea generală a pacienților confirmați și internați în spital este stabilă.

Sunt singurele informații primite despre situația la Brașov, din partea autorităților. Nimic despre numărul persoanelor infectate și de unde provin acestea, cum s-au infectat, deși în alte județe aceste informații sunt publice.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Românii au apelat mai responsabil serviciul 112. Apelurile non-urgente au scăzut
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.