blog-logo

Ore speciale pentru pensionari și persoane cu dizabilități, la Mega Image

Ore speciale pentru pensionari și persoane cu dizabilități, la Mega Image

În plină pandemie de coronavirus, Mega Image a luat o decizie inedită. Magazinul a decis să introducă un program special de funcționare pentru românii care sunt cei mai expuși la acestă boală.

Pentru aceste persoane, magazinele Mega Image și Shop&Go vor avea un program special. Astfel, în intervalul orar 07.00 – 08.00 vor avea acces în magazin doar persoanele în vârstă și cele cu dizabilități.

Practic, începând cu 23 martie, în acest interval, va fi permis accesul în magazin doar pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și cele cu dizabilități

Cazuri de infectare cu coronavirus la nivel național

Autoritățile au anunțat că au fost înregistrate 31 noi cazuri de coronavirus, vineri, în România. Astfel, numărul total de persoane infectate a ajuns la 308.

Alte articole:   Fabulație sau eroare? Allen Coliban vrea transport pe șine Brașov - Sânpetru

Dintre pacienți, 11 sunt internați pe secția de terapie intensivă, iar starea a doi dintre aceștia este gravă.

Numărul persoane declarate vindecate și externate a urcat cu șase, la un total de 31 de persoane.

Distribuie dacă îți place!
  1. De ce intre 7 si 8? Incep serviciul dupa ora 8?
    Cel mai bine era in jurul pranzului cand populatia activa era la serviciu. Sau pensionarii nu pot veni la cumparaturi la pranz?

    Reply
    • Intre 7 si 8 e mai putina lume pe strazi. Din cate am observat. Plus ca la Mega, dimineata mai sunt si ceva reduceri la unele produse alimentare. Esti multumit? Nu ti-e rusine? Acum cand trebuie sa fim mai solidari intre noi pe tine te freaca grija la ce ora sa vina pensionarii la cumparaturi? Tu ar trebui sa fi la munca la ora aia, sau in drum spre servici, oricum nu ai avea treaba la cumparaturi. Sau asa iti incepi ziua de munca? Mergi la cumparaturi dis de dimineata si dupa aceea te duci cu sarsanaua plina de cumparaturi la servici? Vezi de tine mai bine. Stai in casa daca nu ai treaba.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate