blog-logo

Mesajul OMS către tineri: “Nu sunteți invincibili în faţa pericolului COVID-19”

Mesajul OMS către tineri: “Nu sunteți invincibili în faţa pericolului COVID-19”

Șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus a avertizat vineri, tinerii că nu sunt „invincibili” în fața pandemiei de coronavirus și că se pot îmbolnăvi foarte grav sau chiar pot muri.

Directorul general al OMS a spus că date din multe ţări arată în mod clar că persoanele cu vârste de sub 50 de ani formează o parte semnificativă dintre pacienţii care necesită spitalizare și le-a cerut tinerilor să-şi limiteze viaţa socială pentru a se proteja și pentru a proteja și persoanele cele mai fragile

„Astăzi am un mesaj pentru tineri: nu sunteți invincibili. Acest virus vă poate băga în spital timp de multe săptămâni, sau chiar să vă omoare. Opțiunile pe care le fac în legătură cu locurile unde se duc pot face diferența între viață și moarte pentru altcineva. Sunt recunoscător că atât de mulți tineri răspândesc cuvântul și nu virusul. Solidaritatea este cheia pentru înfrângerea COVID-19, solidaritatea între țări, dar și între grupurile de vârstă”, a avertizat șeful OMS. organizată online la Geneva.

Potrivit celor mai recente date, numărul cazurilor de infecţii cu coronavirus este în prezent de aproape 270.000 la nivel mondial, dintre care 167.856 sunt cazuri active, în timp ce numărul deceselor se apropie de 11.300.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident pe strada Hărmanului, duminică noapte

Leave a Reply

Your email address will not be published.