blog-logo

Maurer Imobiliare sprijină spitalele din Brașov cu containere

Maurer Imobiliare sprijină spitalele din Brașov cu containere

În acestă perioadă în care toată țară este, parcă, paralizată din cauza crizei sanitare recent instalate, companiile cu renume dau dovadă de simț civic și se implică în sprijinirea instituțiilor medicale în lupta lor cu COVID-19.

Compania Maurer Imobiliare și-a arătat deschiderea în a sprijini spitalele din județ cu containere modulare cu destinația de pre-triaj. Este vorba despre Spitalul Zarneşti, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie şi Unitatea de Primiri Urgente care este sectie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Incepand cu anul 2007 s-a infiintat structura UPU-SMURD Brasov, in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU Brasov)

Astfel, în decursul acestor zile, mai multe containere au ajuns către diferite spitale din județul Brașov. Un container a ajuns în decursul zilei de joi către Spitalul Dr. C.T. Sparchez din Zarnesti, iar azi au fost transportate încă 2 containere către Spitalul Clinic Județean de Urgență și Spitalul Brașov.

Au fost finalizate discuțiile și pentru transportul unui container la Spitalul Municipal din Săcele urmând ca acesta să fie transportat în decursul zilei de luni (după finalizarea unor lucrări la drumul public care împiedica, momentan, accesul platformei și a automacaralei necesare pentru transportul și descărcarea containerului).

Alte articole:   Brașovul va avea peste 1.000 de camere de supraveghere

Toate containerele sunt în stare perfectă de funcțioanare, au dimensiunea de 3x6m, pereți de tablă tip sandich, uși metalice și geam termopan, sursă de alimentare curent, priză și lumini. În aceste containere, personalul medical va prelua toți pacienții care se prezintă prin mijloace proprii la spital și cei de pe ambulanță, apoi vor îndruma bolnavii către secțiile specifice fiecărei afecțiuni în parte.

În situația în care unul dintre prezumtivii pacienți vor prezenta simptomatologie specifică Covid-19 va rămâne în izolare în containerul modular respectiv până la sosirea autospecialei cu izoletă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care îl va transporta la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

”Ne aflăm într-o perioadă în care trebuie să dăm dovadă de solidaritate și, cel mai important, să fim uniți. Acesta este spiritul nostru, al familiei Maurer Imobiliare cladită de atâția ani pe sprijin și încredere reciprocă. Empatizăm cu problemele cu care se confruntă sistemul sanitar și punem umărul la bătaie pentru a câștiga, împreună, lupta cu acest virus. Grupul Iubim Brașov și Colegiul de Onoare al Brașovului ne-au ajutat în identificarea spitaleor care au nevoie urgent de aceste containere astfel încât mobilizarea noastră să fie cât mai rapidă și eficientă”, declară reprezentanții companiei Maurer Imobiliare.

(P)

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.