blog-logo

În plină epidemie cu coronavirus, epurare politică la Inspectoratul Școlar Bașov

În plină epidemie cu coronavirus, epurare politică la Inspectoratul Școlar Bașov

Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, a dezvăluit faptul că inspectorul general de la IȘJ Brașov, Ariana Bucur, a fost înlocuită în funcție cu prof. Ovidiu-Florin Tripșa, directorul Colegiului Național Dr. Ioan Meșota.

„Este inadmisibil ca în situații de criză cum este cea pe care o traversăm, în timpul Stării de Urgență, unii oameni să fie în continuare preocupați de funcții și numiri politice.

Este revoltător ca în perioada aceasta în care oamenii sunt îngrijorați pentru traiul zilei de mâine, pentru locurile de muncă și pentru sănătatea lor și a familiilor lor, politicienilor le pasă de funcții. Astăzi, funcțiile nu mai au valoare! Am crezut, în mod sincer, că toți oamenii politici au lăsat la o parte lupta surdă pentru funcții, dedicându-se comunităților lor. Se pare că m-am înșelat.

Astăzi, prin ordin ministerial, a fost înlocuită doamna Ariana Bucur, din funcția de inspector școlar județean. Doamna Ariana Bucur este, înainte de toate, un dascăl dedicat, pregătit și un manager excelent. În exercitarea funcției de inspector a acționat tot timpul cu responsabilitate și cu respect față de toți colegii dascăli. Îi mulțumesc, în numele tuturor colegilor mei, pentru activitatea depusă la inspectoratul județean.

Nu înțeleg însă pornirea unor oameni, fără frică, fără discernământ, care în perioadă de criză, de urgență națională, să fie preocupați de funcții și nu de oameni. Așa ceva nu înțeleg și nici nu vreau să judec”, spune Dunca.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
  1. PAI DACA MA INBOLNAVESC EU SI COPILUL MEU MA DUC SI I-A SCUIP SA IA SI EI BOALA SI POATE VENIM MAI MULTI CHIAR … POATE VA IESED POLITICA DIN CAP … LACOMILOR SI AVARILOR DA ADUCETI SFARSITUL LUMII , NUMAI LA BANI SI AVERI VA STA CAPUL , UNDE VA DUCETI CU BANI DACA NU MAI E BINE PE PAMINT ?!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate