blog-logo

Este oficial: Funcționar de la Trezoreria Brașov, infectat cu coronavirus. Nu lucra cu publicul!

Este oficial: Funcționar de la Trezoreria Brașov, infectat cu coronavirus. Nu lucra cu publicul!

Anunțul oficial: „Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Brașov – Trezoreria Brașov, care a fost comunicat și Direcției de Sãnãtate Publicã. Precizãm cã funcționarul în cauzã nu desfãșura activitate cu publicul. Au fost dispuse, ca mãsuri imediate, dezinfecția tuturor spațiilor din cadrul DGRFP Brașov, izolarea la domiciliu a angajaților care au avut contact cu persoana diagnosticatã pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricãror mãsuri pentru limitarea rãspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19). Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscalã urmãrește cu atenție evoluția situației actuale și întreprinde toate mãsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât și angajații, sã fie în siguranțã în unitãțile fiscale”.

Alte articole:   I-a dat mașina soțului să se plimbe, deși nu avea permis de conducere

Știrea inițială

Vânzoleală în această dimineață la Trezoreria Brașov, după ce, aseară, o persoană ar fi fost depistată pozitiv în ceea ce privește infecția cu COVID 19. Mai multe persoane ar fi fost trimise acasă, pentru a se izola. Persoana respectivă ar fi intrat în contact cu pacientul confirmat pozitiv, care a venit în țară din Boston.

Din păcate, riscul de infectare a creat o reacție în lanț. Nu este vorba doar despre brașovenii care au ajuns la casieriile de la trezorerie, ci și despre persoanele care lucrează la casieriile altor instituții care au venit să depună banii încasați la Trezorerie, conform prevederilor legale.

Și cum și acest casiere au intrat în contact, la rândul loc, cu colegii de la locul lor de muncă…

Alte articole:   Tudor Benga critică adoptarea bugetului pe anul 2021: „Parlamentul joacă an de an aceeaşi operetă"

Precizăm că o informație oficială nu a fost dată de către oficialități, care în plină epidemie înțeleg să dea cât mai puține date opiniei publice, eliptice, anunțând, în această dimineață: „Raportarea noilor cazuri confirmate cu noul coronavirus(COVID-19) se va face, de astăzi, într-un buletin de presă pentru ora 13.00, cu o singură raportare/ zi a cazurilor, cu evidențierea numărului total persoane confirmate, număr persoanele vindecate, distribuția pe vârstă și sex, număr persoane în carantină, număr persoane în izolare la domiciliu, numărul testelor realizate, starea de sănătate a pacienților, număr telefoane la TelVerde, număr telefoane la 112”.

Până astăzi, aceste raportări seci erau oferite de două ori pe zi, dimineața și seara.

Distribuie dacă îți place!
  1. Doamnele de la ghișee le tin închse si spun „eu nu sunt aici”

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate