blog-logo

Compania Apa se plânge de înfundarea rețelelor provocată de șervețelele umede

Compania Apa se plânge de înfundarea rețelelor provocată de șervețelele umede

Newsbv.ro avertiza încă din 5 martie asupra faptului că una dintre sursele poluării la nivel internțaional este aruncarea șervețelelor umede în toalete. Compania Apa face apel la brașoveni să le arunce la coșul de gunoi, pentru că provoacă o mulțime de neajunsuri.

În contextul epidemiologic actual, facem un apel la spiritul civic al tuturor cetățenilor! Vă rugăm, indiferent unde vă aflați, la serviciu sau acasă, să protejați sistemul de canalizare.

În ultima vreme, numărul cererilor prin care se solicită desfundarea canalizărilor a crescut cu 30% față de luna ianuarie 2020, în toată aria de operare. Cauza principală a înfundării rețelelor de canalizare este reprezentată de șervețelele umede aruncate în toalete. Acestea sunt de plastic și nu se dizolvă în apă, se depun pe conducte, blochează pompele de apă sau intrările în toate stațiile de epurare.

Alte articole:   Altă școală din Brașov în scenariul roșu

Solicitările clienților de desfundare a canalizării au ca rezultat intervențiile echipelor noastre care curăță conductele, precum și disconfortul și cheltuiala locatarilor afectați. În aceste zile, când orice deplasare este limitată, echipele noastre intervin mai des decât de obicei și se expun riscurilor de contaminare cu COVID – 19.

Vă rugăm frumos, fiți responsabili și nu aruncați în toaletă șervețelele umede de niciun fel! Acestea se aruncă la gunoi, pentru a proteja apele, mai importante ca oricând, pentru a proteja sistemul de canalizare și, mai ales, sănătatea colegilor noștri!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.