blog-logo

Nu se mai eliberează bilete de tratament balnear pe perioada situației de urgență

Nu se mai eliberează bilete de tratament balnear pe perioada situației de urgență

Având în vedere Hotărârea nr. 9/ 14.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru instituirea unor măsuri pentru evitarea răspândirii Covid – 19 (coronavirus) prin care au fost aprobate recomandările ”Grupului de analiză” ce vizează și ”restricționarea activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment care presupun participarea a peste 50 de persoane, realizate în spații închise, inclusiv cele realizate în săli de tratament balnear (…)”, directorul executiv al Casei Județene de Pensii Brașov, Mady Brescan, face mai multe preciări în acest sens.

Activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear este suspendată pe perioada de urgență, data reluării activității de acordare a biletelor de tratament urmând a fi comunicată ulterior.

Alte articole:   Primăria Săcele a scos la licitație construirea de locuințe sociale în fosta „Ambasadă Franceză”

Biletele care au fost eliberate vor fi anulate, urmând ca beneficiarii să solicite restituirea integrală a contribuției.

Beneficiarii biletelor anulate vor putea beneficia de un nou bilet de tratament în anul curent dacă vor depune o nouă cerere și vor solicita o altă perioadă.

Noile cereri pentru acordarea biletelor de tratament balnear se vor putea depune prin poștă sau pe mail.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate