blog-logo

FIN-ECO SA asigură și în această perioadă eliminarea controlată a deșeurilor menajere nepericuloase din județul Brașov

FIN-ECO SA asigură și în această perioadă eliminarea controlată a deșeurilor menajere nepericuloase din județul Brașov

FIN-ECO, operatorul depozitului ecologic de deșeuri Brașov, continuă activitatea la nivel maxim și în aceste zile, preluând și eliminând deșeurile menajere din județ, la fel ca până acum.

Compania face apel la persoanele fizice și juridice ca, pe cât posibil, să colecteze separat deșeurile pentru a reduce cantitatea destinată eliminării prin depozitare, arătând astfel respect și înțelegere față de munca angajaților care lucrează continuu, chiar și în această perioadă sensibilă creată de epidemia de Covid-19.

Activitatea de eliminare controlată a deșeurilor este un serviciu de interes public ce se desfășoară în permanență, pentru siguranța mediului și a comunității.

„A colecta separat înseamnă, printre altele, a diminua cantitatea de deșeuri care va fi eliminată prin depozitare, dar și a ușura din munca oamenilor care în aceste zile lucrează în domeniul salubrizării și fac aceleași eforturi ca și până acum pentru a reduce responsabil deșeurile menajere. Activitatea noastră este un serviciu de interes public ce în mod obliatoriu trebuie să funcționeze în permanență, pentru siguranța comunității. Sperăm ca apelul nostru la responsabilitate să ajungă la cât mai mulți cetățeni care să înțeleagă importanța serviciului noastru și să îl susțină“, este apelul FIN-ECO.


Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Chefi renumiți vă învață să gătiți acasă mâncărurile preferate. Azi, piept de rață cu piure de cartofi și mazăre cu mentă, sos de portocale

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate