blog-logo

Tânăr reținut de polițiști după ce a furat din mai multe mașini din Brașov

Tânăr reținut de polițiști după ce a furat din mai multe mașini din Brașov

Polițiști din cadrul Secției 2 Brașov au reținut pentru 24 ore un tânăr în vârstă de 21 ani din județul Brașov.

,,În fapt, la data de 15 martie a.c., în jurul orei 22.50, polițiștii au surprins în flagrant o persoană, în vârstă de 21 ani, care se afla în interiorul unui autoturism parcat pe raza municipiului Brașov, cu scopul de a sustrage bunuri, în timp ce un alt tânăr, în vârstă de 9 ani, asigura zona.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că cei doi tineri sunt autorii altor trei infracțiuni de furt, fapte săvârșite anterior, în aceeași zonă, când au pătruns în trei auto lăsate neasigurate, iar din interiorul acestora ar fi sustras bunuri.

De asemenea, în urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 14 martie 2020, în jurul orei 03,00, cei doi tineri ar mai fi săvârșit alte două fapte similare pe raza municipiului Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul în vârstă de 21 ani a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, iar minorul în vârstă de 9 ani a fost internat în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Domino Codlea.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.