blog-logo

Două containere de pre-triaj, instalate la Spitalul Municipal Săcele

Două containere de pre-triaj, instalate la Spitalul Municipal Săcele

Ținând cont de măsurile stabilite la nivel național în vederea prevenirii îmbolnăvirii populației cu COVID-19, în curtea Spitalului Municipal Săcele au fost instalate două containere modulare cu destinația de pre-triaj.

Începând de astăzi, 17 martie, Spitalul Municipal Săcele va folosi două containere modulare pentru zona de pe-triaj a pacienților, astfel încât să creeze trasee diferite pentru cei care prezintă suspiciuni de infecție.

În cele două containere, personalul medical va prelua toți pacienții care se prezintă prin mijloace proprii la spital și cei de pe ambulanță, apoi vor îndruma bolnavii către secțiile specifice fiecărei afecțiuni în parte.

În situația în care unul dintre prezumtivii pacienți va prezenta simptomatologie specifică Covid-19 va rămâne în izolare în containerul modular respectiv până la sosirea autospecialei cu izoletă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care îl va transporta la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

Alte articole:   Incendiu la Săcele, cu două victime: o femeie şi un copil

Tot de astăzi se înființează o nouă linie de gardă alcătuită dintr-un medic, două asistente, două infirmiere și doi brancardieri care vor asigura pre-trierea 24 de ore din 24.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate