blog-logo

Armata le cere românilor să afișeze drapelul în semn de solidaritate în lupta împotriva coronavirusului

Armata le cere românilor să afișeze drapelul în semn de solidaritate în lupta împotriva coronavirusului

Armata României a creat un grup pe Facebook cu denumirea ”România, fii puternică”, prin intermediul căruia face un apel către români la solidaritate în lupta împotriva infecției cu coronavirus.

”Dragi români, acesta este un ORDIN DE CHEMARE LA SOLIDARITATE! În fiecare bătălie prin care a trecut România, militarii au rămas uniți în spatele Drapelului. Este simbolul unității și curajului românilor. Și în lupta cu #COVID 19 trebuie să arătăm că suntem puternici împreună! 

Afișează Drapelul României, oriunde te-ai afla! La fereastră, în mașină la locul de muncă. Transmite un mesaj. Arată că înțelegi, sprijini și aplici măsurile de combatere a răspândirii infecției. Arată recunoștință pentru cei aflați în linia întâi în lupta cu coronavirusul! 

Împreună instituim în România STAREA DE SOLIDARITATE!” este mesajul reprezentanților Ministerului Apărării Naționale.

Alte articole:   Un politician brașovean vrea să fie administrator la Electrica

Sâmbătă, președintele Iohannis a anunțat că în această săptămână va decreta stare de urgență în România din cauza accentuării crizei de coronavirus. Iohannis a explicat că starea de urgență este necesară pentru ca autoritățile să aibă capacitatea de a gestiona mai bine situația, pentru a aloca fonduri suplimentare și a impune interdicțiile necesare combaterii COVID-19.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate