Restricții în trafic pe DN1. Se modernizează o stradă

Restricții în trafic pe DN1. Se  modernizează o stradă

Șantierul pentru modernizarea străzii Doamna Stanca se deschide luni, 16 martie. Lucrările se vor desfășura pe un tronson al DN1, de la intersecția cu strada Titu Perția până la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu. Companiile de apă, electricitate, gaz și de telecomunicații vor interveni simultan pentru modernizarea rețelelor. La fel și firma căreia i-a fost concesionat iluminatul public. De asemenea, cablurile aeriene vor fi mutate în subteran.

,,Totodată, trotuarele și spațiile verzi vor fi refăcute, iar arborii din zonele vizate de lucrări vor fi relocați în zonele verzi care rămân intacte. În funcție de planul de amenajare, vor fi replantați pe același tronson al străzii.

Investiția are o valoare de 3.400.884,97 de lei, conform autorizației de construire nr. 77 din 4.12.2019. Termenul de finalizare a lucrărilor este martie 2022.

Având în vedere posibilitatea creșterii valorilor de trafic, pentru evitarea ambuteiajelor le recomandăm șoferilor care vor doar să tranziteze municipiul Făgăraș să folosească rutele ocolitoare conform hărții atașate: Voila – Pojorta – Recea – Hurez și retur”, potrivit Primăriei Făgăraș.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministrul Muncii: "Nu excludem varianta reintrării în starea de urgență"!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.