blog-logo

RATBV suplimentează numărul mijloacelor de transport, pentru evitarea aglomerației

RATBV suplimentează numărul mijloacelor de transport, pentru evitarea aglomerației

Conducerea operatorul public de transport în comun din Brașov ia noi măsuri pentru a limita răspândirea infecției cu coronavirus (COVID-19).

Astfel, RAT Brașov suplimentează numărul autobuzelor de pe 7 linii din municipiu, pentru evitarea aglomerației, informează brasovmetropolitan.ro.

În urma ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență de miercuri, în care s-au stabilit măsuri extinse de prevenție, specifice „Scenariului 2” (în care numărul persoanelor confirmate cu coronavirus trece de 25), RATBV a decis să suplimenteze autobuzele pe unele linii intens circulate.

Pentru reducerea gradului de aglomerație din transportul public, în vederea prevenirii răspindirii virusului CoVid-19 (CoronaVirus), se aprobă suplimentarea numărului de vehicule la liniile 1, 7, 8, 25, 31, 34 și 36. Măsura presupune un vehicul suplimentar la fiecare linie menționată mai sus, în intervalul orar de vârf din zilele lucrătoare și se aplică până la data de 22.03.2020, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evolutia situației”, se arată în hotărărea aprobată de Comisia Locală pentru Situații de Urgență Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Surprize la Dino Parc Râșnov, în minivacanța 1 Decembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published.