blog-logo

Ce este în spatele demisiei directoarei de la Spitalul de Boli Infecțioase

Ce este în spatele  demisiei directoarei de la Spitalul de Boli Infecțioase

Pentru că trăim în România, unde orice este posibil, iar responsabilitatea unor oameni ajunși în funcții este discutabilă, la Brașov are loc un episod care ar trebui să ne pună pe gânduri asupra modului în care sunt selectate unele persoane în funcții cheie.

La o ședință care a avut loc astăzi la Consiliul Județean Brașov, cu directorii de spitale, în vederea identificării de spații ce pot fi disponibilizate în caz de necesitate pentru izolarea unor potențiali pacienți, dar și pentru a găsi soluții de a descongestiona Unitatea de Primiri Urgențe de la Județean, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, Ramona Ionescu, a anunțat că își dă demisia, după ce i s-a cerut ca pacienții trimiși la UPU să fie însoțiți de rezultatul analizelor medicale făcute deja, aceasta a spus că nu poate face acest lucru, că nu se înțelege cu medicii din unitatea pe care o conduce (? – este și aceasta o abilitate managerială).

Alte articole:   ISJ Brașov a publicat lista circumscripțiilor și numărul de locuri pentru înscrierea în clasa pregătitoare

Din informațiile pe care le deținem, după ce a părăsit nervoasă ședința de la Consiliu Județean, Ramona Ionescu a sunat la Direcția de Sănătate Publică și a cerut să nu mai fie deranjată telefonic, pentru că și-a dat demisia.

În cele din urmă, a fost readusă cu picioarele pe pământ, având în vedere că încontractul de management scrie că, în caz de demisie, aceasta devine operabilă doar după 30 de zile…

Situația la Spitalul de Boli Infecțioase este delicată, în contextul în care președintele Consiliului de Administrație, Andrei Kadas – asociatul clanului de interlopi Alexa, și-a dat demisia din PNL și implicit din funcția deținută la unitatea medicală. Mai trebuie precizat și că Ramona Ionescu a ajuns manager după un concurs organizat pe vremea când Kadas era la șefia administrativă a spitalului.

Alte articole:   Peste 100.000 de cazuri de infecții respiratorii, în perioada 20-26 martie

O nouă ședință operativă va avea loc la Consiliul Județean cu directorii spitalelor din Brașov și mâine, pentru a lua deciziile necesare în funcție de evoluția infectărilor cu coronavirus.

La această oră, în județul Brașov nu există nicio persoană confirmată pozitiv în privința infectări cu COVID 19.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.