blog-logo

Tentaculele caracatiţei imobiliare ale clanului Alexa – Andrei Kadas, la Săcele

Tentaculele caracatiţei imobiliare ale clanului Alexa – Andrei Kadas, la Săcele

Fostul primar PDL-PNL al Municipiului Săcele până în 2016, Radu Nistor-Florea, a cumpărat în noiembrie 2017 o proprietate deținută de clanul Alexa, prin Alexa Simona, în Municipiul Săcele, pe Bulevardul George Moroianu nr.180.

Este vorba despre o casă de 100 mp amprentă la sol și 230 mp teren la prețul de 53.000 de euro. La adresa actuală a fostului primar PNL-PDL figurează în continuare cu sediul social firma VIACOD ACV, unde actionari sunt Alexa Constantin si Timofte Bianca.

De asemenea, la data de 4.05.2017, consilierul judeţean demisionar din PNL, Andrei Kadas, şi-a mutat domiciliul exact la adresa bld. George Moroianu 180, iar după aceea la Horia Nr.4 (unde locuieşte Cristian Popa, consilierul local PNL la Săcele, unde zice lumea este dragoste mare cu parfum medical). De pe urma dezmembrării terenului și vânzării, Alexa Simona rămâne la adresa G. Moroianu nr. 180 cu 732 mp.

Alte articole:   Direcția de Asistență Socială Brașov scoate la concurs mai multe posturi

Practic, aceasta este încă o dovadă a faptului că „producătorul general” al site-ului brasovtv.com, Andi Kadas, era în cârdăşie cu membrii clanului Alexa, deşi acesta pretinde că nu mai avea treabă cu ei de foarte mult timp.

Este asociat în firme cu ei, au pus mana pe un domeniu în cartierul Noua din Braşov împreună şi iată că îşi făcuse domiciliu în Săcele, ca să fie preşedintele PNL al organizaţiei municipale (pe site-ul PNL Săcele încă figurează preşedinte), la o adresă unde este sediul sociale al unei firme unde asociaţi sunt memebri ai clanului Alexa.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.