blog-logo

Pârtia Lupului și telescaunul se închid

Pârtia Lupului și telescaunul se închid

Partea inferioară a pârtiei Lupului se va închide de mâine. Având în vedere temperaturile ridicate din ultima perioadă, începând de mâine se va închide partea inferioară a pârtiei Lupului și telescaunul Lupului.

„Îi invităm pe turiști să schieze în partea superioară a masivului, unde stratul de zăpadă este bun, și să utilizeze cât mai mult telescaunul Ruia. Se schiază pe toate pârtiile din partea superioară, excepției fiind S mare de pe Lupului și zona de intrare în Subteleferic, de la pilonul 2 (accesul spre Subteleferic se va face prin varianta lui Opriș, din Drumul Roșu)”, a anunțt purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Alte articole:   Marian Rasaliu: ,,Cetatea Brașovului trebuie să redevină una din principalele atracții ale orașului!”

Coborârea în Poiana se poate face pe pârtiile Sulinar și Subteleferic. Coborârea pe Drumul Roșu se face cu greutate, cu zone de zăpadă puțină și zone înguste, de aceea recomandăm schiorilor începători să schieze doar în partea superioară și să coboare cu telegondola.

În acest moment circulă telegondola, telescaunul Ruia și telescaunul Lupului (acesta din urmă nu va mai circula de mâine) și cele două teleschiuri, Bradul și Stadion.

„Având în vedere că în perioada următoare prognoza meteo nu prevede precipitații sub formă de ninsoare, îi invităm pe cei care mai au puncte pe skipass-uri să le utilizeze în această perioadă”, a afirmat Torcea.

Alte articole:   OMS: Copiii şi adolescenţii sănătoşi s-ar putea să nu mai aibă nevoie de vaccin anti-Covid

Foto> Arhivă

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.