Au fost prinși indivizii care au dat lovitura la o locuință în Tărlungeni

Au fost prinși indivizii care au dat lovitura la o locuință în Tărlungeni

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

În la data de 4 martie a.c., polițiștii au fost sesizate de către un bărbat, în vârstă de 65 ani din localitatea Tărlungeni, că din interiorul locuinței i-au fost sustrase mai multe bunuri.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 02 – 04 februarie a.c., mai multe persoane au pătruns prin escaladarea gardului în interiorul unui imobil nelocuit din localitatea Tărlungeni, județul Brașov, iar ulterior, în interiorul locuinței, de unde ar fi sustras mai multe bunuri”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

În urma investigațiilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat autorii faptelor, aceștia fiind trei tineri, în vârstă de 13, 16, respectiv 20 de ani.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Femeie rănită într-un accident de muncă
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.