CFR SA face primul pas spre o cale ferată la Aeroportul Brașov

CFR SA face primul pas spre o cale ferată la Aeroportul Brașov

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat anunțul de licitație privind ”Elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii: «Realizare conexiune feroviară cu Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav» SRCF Brașov”.

În urma derulării acestui contract, sunt așteptate de la contractant studiile de fezabilitate, realizate separat pentru fiecare stație în parte. Documentaţiile tehnico-economice vor conține Studiul de Fezabilitate final pentru ˮRealizare conexiune feroviară cu Aeroportul Internațional Brașov Ghimbavˮ, studiul de traseu pentru legătura la Magistrala 300 în zona Bod-Feldioara pentru sporirea accesibilității și pentru realizarea unei legături directe cu Terminalul intermodal Feldioara, întocmit similar unui studiu de prefezabilitate, studiu privind electrificarea traseului Brașov – Bartolomeu (– Ghimbav) – stație Terminal AIBG – legătura cu Magistrala 300, întocmit similar unui studiu de prefezabilitate.

1,2 milioane de lei pentru SF privind o cale ferată la Aeroportul Brașov

Valoarea totală estimată a contractului este de 1,2 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 250.000 de euro. Componenta financiară a ofertei va cântări în proporție de 40 %, iar restul componenta tehnică – “Demonstrarea capacității tehnice de implementare a contractului, precum și o planificare adecvată a resurselor umane și a activităților”.

Durata contractului va fi de un an de zile, iar sursa de finanțare va fi asigurată din fonduri proprii ale CNCF CFR SA.

Alte articole:   Doi bărbați au încercat să iasă dintr-un magazin fără să plătească

Pentru participarea la licitație, ofertantul trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani a prestat servicii similare în valoare individuală/cumulată de minimum 1,2 milioane de lei fără TVA. Garanţia de participare este de 12.200 de lei, pentru o perioadă de cel puţin patru luni de la data limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13 aprilie, ora 15.00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 13 august 2020.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.