Autoutilitară răsturnată pe DN1, la Perșani. Jandarmii brașoveni au acordat primul ajutor (Foto)

Autoutilitară răsturnată pe DN1, la Perșani. Jandarmii brașoveni au acordat primul ajutor (Foto)

Jandarmii brașoveni, aflați în tranzit, au acordat ajutor într-un accident rutier, în care a fost implicată o autoutilitară, care a avut loc joi după-amiază pe DN1, lângă Perșani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent Nadia Olaru, un bărbat, în vârsta de 46 ani, care conducea o autoutilitară, din direcția Brașov spre Sibiu, pe DN1, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și, la km 209 +200 m, în apropiere de Perșani, s-a răsturnat în șanțul pluvial.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

Ca urmare a accidentului, o jumătate din banda de deplasare a șoferului fost blocată.

Aflaţi în zona în care a avut loc impactul, cadre ale Grupării de Jandarmi Mobile Braşov au oprit pentru a oferi ajutor până la sosirea echipajelor de salvare.

„Astăzi (n.r.- joi), în timp ce se deplasau către Sibiu, pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal din sferturile Cupei României (FC Hermannstadt vs FCSB), jandarmii Grupării au acordat ajutor unor semeni aflați în nevoie într-un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Perșani, județul Brașov, soldat cu autoturismul răsturnat pe marginea părții carosabile. La vederea imaginii cu dubița răsturnată, jandarmii au luat măsuri pentru limitarea efectelor accidentului, delimitând zona, acordând ajutor conducătorului auto și pasagerului, deconectând acumulatorul și apelând colegii de la POLIŢIE, ISU și AMBULANȚĂ. Munca în echipă a funcționat exemplar, fiecare preluându-și atribuțiile la timp și eficient. Întotdeauna puteți conta pe noi!”, au precizat reprezentanţii GJMBv.

Evenimentul rutier a fost protocolat ca tamponare.

Alte articole:   Medierea în România este deficitară și acest lucru ne dăunează

Foto: Info Trafic Fagaras/salutfagaras.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.