blog-logo

A fost confirmat al nouălea caz de infectare cu coronavirus, de pe teritoriul României

A fost confirmat al nouălea caz de infectare cu coronavirus, de pe teritoriul României
Pacientul este un bărbat de 40 de ani, care se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, deoarece a revenit în țară din Italia.

Autoritățile anunță un nou caz de corovanirus. Pacientul este un bărbat de 40 de ani din Hunedoara, care se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie deoarece a revenit în țară din Italia (Bergamo). Este al nouălea caz înregistrat în România. Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara și a fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Comunicat oficial:

A fost confirmat un nou caz pozitiv în urma testului pentru Coronavirus (COVID-19), respectiv un bărbat de 40 de ani din Hunedoara. Persoana se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în țară din Italia (Bergamo). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră. Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara și a fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.