Înscrieri până în 20 Martie la Curs Operator CNC – Operator Maşini cu Comandã Numericã în Braşov

Înscrieri până în 20 Martie la Curs Operator CNC – Operator Maşini cu Comandã Numericã în Braşov

Operatorul pe mașini cu comandă numerică este o meserie din ce în ce mai căutată pe piața actuală a muncii din România şi în special în Braşov ! Precizia, calitatea constantă în prelucrare și volumele ample sunt doar o parte dintre avantajele tehnologiei CNC.

Majoritatea unităților de producție din diverse zone industriale dețin mașini operate numeric, iar pentru a lucra pe o astfel de mașină trebuie obținute cunoștințe de prelucrare prin așchiere, desen tehnic, controlul calității si reglaj, cunoștințe care pot fi obținute în cadrul cursului nostru acreditat ANC.

Mașinile-unelte cu comandă numerică computerizată sau CNC sunt mașini unelte foarte performante de prelucrare prin: strunjire, frezare, broșare, găurire, alezare, filetare, prelucrări profile, ștanțare, îndoire profile, debitare cu laser etc. Diplomele obținute vă asigură accesul pe piața muncii din România și din UE.

          În perioada urmãtoare va avea loc deschiderea în Braşov a cursului de Operator Maşini Comandã Numericã, curs ce este util tuturor celor care activeazã în unitãţi tehnice şi industriale, cum ar fi cea auto, prelucrarea lemnului, plastic, etc, unitãţi ce sunt dotate cu maşini operate numeric, aşadar, pregãtirea profesionalã a personalului este necesarã şi obligatorie, întrucât asigurã cadrul competent şi legal de lucru.

Pe perioada de desfãşurare a cursului sunt abordate teme, cum ar fi : Cunoaşterea sistemelor de coordonate ale maşinii cu comandã numericã; Cunoaşterea consolelor de lucru Fanuc şi Siemens; Cunoaşterea comenzilor auxiliare; Cunoaşterea noţiunii de compensare  ale sculelor; Cunoaşterea noţiunii de corecţie a sculelor, precum şi alte teme de interes ale domeniului. Trebuie precizat cã pe parcursul formãrii profesionale, un interes deosebit este acordat componentei practice, ce se realizeazã atât la sala de curs, cât şi în unitãţi de producţie dotate cu maşini CNC.

Alte articole:   Admitere liceu 2020. IȘJ Brașov a publicat lista cu numărul de locuri și mediile de admitere de anul trecut

Cursul poate fi parcurs de toţi cei care au absolvit 10 clase şi care doresc sã activeze în acest domeniu, unul extrem de atractiv şi solicitat pe piaţa muncii, firma organizatoare având solicitãri de angajare din partea societãţilor comerciale ce duc lipsã de forţã muncã specializatã în domeniu.

Mai multe informaţii la telefon 0786.333.103 sau 0760.031.178 , la adresele de e-mail cursuri.brasov@profesionalnewconsult.ro sau brasov@profesionalnewconsult.ro sau la sediul din Braşov : Strada Iuliu Maniu , nr.47 , etaj 4 , camera 402 , clădirea  Cobco ( lângă Spitalul Sfântul Constantin ) – birou înscrieri şi sãli de curs.

            Alte cursuri organizate de societate în aceastã perioadã în Braşov sunt:

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.