blog-logo

Cine este de vină pentru tragedia de pe strada Aurel Vlaicu? FOTO cadru cu cadru

Cine este de vină pentru tragedia de pe strada Aurel Vlaicu? FOTO cadru cu cadru

Imaginile care prezintă momentele fatidice din momentul accidentului care a avut loc pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Brașov, în care un bărbat și-a pierdut viața, iar o tânără a ajuns în stare gravă la spital, a împărțit opinia publică în mai multe tabere.

În filmul care prezintă violența cu care a avut loc ciocnirea frontală dintre cele două autoturisme implicate în accident, mai apar două mașini: o Dacie Duster și un taximetru, care iese de pe o stradă laterală.

Conform imaginilor, Dacia Duster trece de pe banda a doua pe prima bandă, moment în care taximetristul iese de pe strada secundară. Șoferul Daciei trage de volan stânga să îl evite, iar autoturismul din spate este „împins” să intre pe contrasens, probabil o manevră reflex a șoferului de a evita coliziunea cu Dusterul. Din păcate, acesta din urmă, în urma impactului cu mașina de pe contrasens, a decedat pe loc, iar tânăra aflată la volanul celeilalte mașini a ajuns la spital.

Alte articole:   Atelier interactiv de tipărire în cadrul proiectului de la Diaconul Coresi la poetul Ștefan Baciu

Procurorii fac cercetări in rem, adică cercetează fapta, nu o anumită persoană care să fie identificată drept vinovată de această tragedie, urmând ca la finalul anchetei să se dea o soluție.

Cert este faptul că, atât șoferul Dusterului, cât și taximetristul, și-au văzut nestingheriți de drum…

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate