blog-logo

Spitalul Județean, închis pentru vizitatori din cauza coronavirusului (COVID-19)

Spitalul Județean, închis pentru vizitatori din cauza coronavirusului (COVID-19)

Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Braşov a interzis vizitele în toate secţiile unităţii sanitare pentru a limita riscul infecţiei cu coronavirus.

Având în vedere contextul crizei provocate de coronavirus, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a luat decizia de a interzice vizitele pe toate secţiile unităţii sanitare, începând de luni, 03 martie 2020.

Consultaţiile în regim de ambulator se desfăşoară după programul stabilit şi afişat, iar internările de zi se vor desfăşura după programul stabilit.

În holul sediului central vor fi afişate numerele interioare ale secţiilor spitalului, care vor putea fi accesate de la postul telefonic aflat în această locaţie. Acesta poate fi accesat între orele 12.00-14.00, pentru a obţine informaţii legate de pacienţi.

Alte articole:   Primarul Coliban face administrație pe Facebook. Joaca declarațiilor cu șeful Poliției Locale

De asemenea, se interzice staţionarea aparţinătorilor în UPU. Informaţiile pentru aparţinătorii pacienţilor din UPU vor fi furnizate în holul sediului central ( intrare str. Octavian Augustus).

Toţi aparţinătorii sunt rugaţi sa lase un număr de telefon disponibil în momentul internării pacienţilor.

,,Facem apel la toţi cetăţenii să respecte măsurile impuse, acestea fiind luate în vederea protecţiei, atât a pacienţilor internaţi în Spitalul Judeţean, sediul central și pavilioanele Astra, Tractorul şi Mârzescu, cât şi a personalului medical care îşi desfăşoară activitatea în spital”, se arată în informarea Spitalului Judeţean Braşov.

Totodată, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov sfătuiește cetăţenii să respecte recomandările Ministerului Sănătăţii, cu privire la virusul Covid-19, pentru a minimaliza riscul de infectare cu coronavirus.

Alte articole:   Elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a vor merge la școală fizic și în scenariul roșu
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate